Video: Prachtige shoot met Liam Everts op luchtmachtbasis!

Video: Prachtige shoot met Liam Everts op luchtmachtbasis!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorig jaar viel de fotoshoot met Liam Everts al op door de prachtige locatie aan het station Guillemins in Luik. Dit jaar werd er gezocht naar een minstens even straf plekje. Deze keer werd er beeldmateriaal geschoten op een Belgische luchtmachtbasis. 

Het idee kwam van fotograaf Gino Maes en zo trokken Liam en Gino naar de luchtmachtbasis van Beauvechain om een prachtige shoot te maken in een uniek decor. In de hangaar zie je de bekende “Red Devils” van het Displayteam staan. In de buitenbeelden zie je de Agusta A109 helikopter van onze luchtmacht en Liam in actie op de KTM 125SX waarmee hij dit jaar zal aantreden in de EMX125. Papa Stefan verliet het ziekenhuis enkele uren om de shoot met zoonlief te kunnen meemaken. De beelden van Gino Maes zijn geweldig samen met het decor waarin ze werden gemaakt.

 

Uw reacties