Glenn Coldenhoff kende een zwaar weekend in Arco

Glenn Coldenhoff kende een zwaar weekend in Arco
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Glenn Coldenhoff kende een zwaar weekend in Arco di Trento. De Standing COnstruct Racing-rijder kijkt terug op het vierde GP weekend van 2019.

‘’Op zaterdag kwam ik niet goed weg bij de start waardoor ik in de achterhoede door de eerste bocht kwam. Vervolgens kwam er tijdens de eerste ronde iemand vlak voor mij ten val waardoor mijn koppelingshendel helemaal krom boog. Omdat hier niet mee te rijden was ben ik gelijk de pits ingegaan waar de monteurs het een stuk beter hebben gekregen. Toen ik de baan weer opging, had ik bijna een ronde achterstand. Het rijden ging lekker en met goede rondetijden kwam ik nog terug naar een eenentwintigste plaats. Het gevoel was goed en dit gaf vertrouwen voor de zondag,’’ vertelt The Hoff.

Met een veertiende en zevende plaats was de KTM-rijder niet helemaal tevreden. ‘’We werken voor meer maar het was een positief weekend ondanks de pech in de eerste manche. We hebben nu vijf weken tot aan de volgende Grand Prix in Mantova en in deze periode zullen we hard gaan werken om hier sterk aan de start te komen.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties