X

LIVE: MX-Inside met motorcrossvaders Bram & Gerrit

Jean-Paul Maas en co-host Marc De Reuver ontvangen vanavond twee nieuwe gasten in “MX Inside”. Vanavond maken motorcrossvaders Gerrit Valk en Bram vande Sande hun opwachting in de eerste live motorcross show van de Benelux. Zoals steeds begint de show om 21u!

Straks bij MX Inside: Twee totaal verschillende motorcrossvaders. De één is zonder kennis van de sport begonnen omdat zijn zoon wilde rijden. De ander crosste vroeger zelf hobbymatig en heeft zowel dochter als zoon rijden op het hoogste niveau. Wat houd dat in voor de vaders en gezinnen?

Bram van de Sande en Gerrit Valk bespreken met ons de leuke en mindere kanten van onze sport en de weg die zij daar met hun kind (kinderen) in bewandelen. Co-host Marc de Reuver is er ook weer bij uiteraard.

Bekijk hier de voorgaande aflevering met Joël Smets, Wesley Pittens en Julian Veldman.

Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow. Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.