Product spotlight: Fly Racing 2019.5 Kinetic

Product spotlight: Fly Racing 2019.5 Kinetic
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu de warme dagen er aan komen is Fly Racing’s super geventileerde Kinetic Mesh racekledij op z’n best. Fly Racing stelde pas de 2019.5 lijn voor!

Met behulp van de geventileerde dual-mesh constructie laat de Kinetic Mesh lucht doorstromen terwijl het vuil wordt gefilterd. In combinatie met de dynamische multi-directionele stretch-rib panels voor flexibiliteit en een uniek sluitingsysteem voor de broek voor een uitstekende pasvorm is Kinetic Mesh getest én bewezen voor maximaal rijcomfort.

Van AMA supercross rijders Blake Baggett,  Justin Brayton, Zach Osborne tot Josh Grant en Justin Bogle tot Shaun Simpson, Max Nagl en Antonio Butron in de GP’s, Colton Haaker in de WESS en GNCC toppers Thad Duvall en Trevor Bollinger de Kinetic Mesh van Fly  heeft zijn kwaliteiten bewezen. Nu is het jouw beurt!

Ga voor meer informatie over Fly Racing naar www.flyracing.com

Uw reacties