Coldenhoff vertelt over zijn manchezege in Axel

Coldenhoff vertelt over zijn manchezege in Axel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team heeft in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel een manchezege weten te boeken. Voor Coldenhoff is dit na zijn moeilijke winterperiode een flinke opsteker waar hij mee verder kan bouwen!

‘’Ik pakte helaas geen goede start en maakte in de beginfase teveel fouten. Ik heb even de tijd genomen om in mijn ritme te komen en begon aan te dringen bij Arnaud Tonus. Helaas kwam ik toen na een sprong ten val en verloor veel tijd. Wel heb ik Pauls Jonass toen nog weten te passeren maar meer dan een vijfde plaats zat er niet in. Het ging de tweede manche heel lekker. Wel stond ik de hele manche flink onder druk van Armanis Jasikonis en kreeg ik het even flink warm maar ik heb hem achter mij weten te houden. De laatste maanden waren moeilijk voor mij maar dit is echt een flinke opsteker.’’ vertelt Glenn.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties