De No Fear Energy Cup start dit weekend in Gemert

De No Fear Energy Cup start dit weekend in Gemert
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Gemert wordt komend weekend de eerste wedstrijd van de No Fear Energy Cup verreden. Dit is de opvolger van de Galvin Cup waarin de snelste MON Inters strijden om een hele mooie prijzenpot. Lars van Berkel is de regende kampioen maar hij zal de eerste wedstrijd moeten missen voor verplichtingen in Axel. Een favoriet voor deze wedstrijd op het ‘Wolfsbosch circuit’ is moeilijk aan te wijzen maar Eric Leijtens heeft de laatste weken heel sterk gepresteerd. Verder hebben wij hoge verwachtingen van Jacky Tausch en lokale held Davey Janssen.

Het tijdschema voor het evenement vind je HIER.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties