Dean Ferris maakt de overstap naar KTM

Dean Ferris maakt de overstap naar KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na het behalen van drie titels in de Australian Nationals wilde Dean Ferris in 2019 de oversteek maken naar de USA. Het lukt de Aussie echter niet om een voet tussen de deur te krijgen voor het LucasOil AMA Motocross Kampioenschap. Toen Romain Febvre tijdens de Argentijnse GP geblesseerd raakte haalde Yamaha de 27-jarige crosser naar Europa. Ferris zou drie MXGP wedstrijden als vervanger van de Fransman optreden binnen het fabrieks team van Yamaha. Dat liep anders toen Ferris zich in Matterly Basin blesseerde en niet meer op de YZ450F kon stappen. De crosser is terug naar Australie en zal komend weekend voor KTM uitkomen in de Australian Nationals! 

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Raceline

Uw reacties