Eli Tomac verlengt zijn Kawasaki contract!

Eli Tomac verlengt zijn Kawasaki contract!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Aan de vooravond van het LucasOil AMA Motocross Kampioenschap heeft Eli Tomac zijn contract met Kawasaki verlengt. De 26-jarige crosser rijdt sinds 2016 voor Kawasaki en is blij de samenwerking te hebben verlengt. ”Ik ben heel blij dat we de samenwerking verder kunnen zetten. Ik vind dat we een geweldig team hebben en de Kawasaki KX450 is een motor waarmee ik kan winnen en mijn doelen kan bereiken. Ik kijk uit om met de crew met goede resultaten aan het outdoor national kampioenschap te beginnen. Laten de goede tijden maar komen.” vertelt de zoon van mountainbike legende John Tomac.

Wie de teamgenoot van Tomac wordt is op dit moment nog onduidelijk. Het lijkt erop dat Adam Cianciarulo de overstap maakt naar de KX450. Het contact van Joey Savatgy is alleen voor 2019, hij wordt genoemd naast Ken Roczen en dat betekend dat er voor Cole Selly geen plek meer is bij HRC!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kawasaki

Uw reacties