Eric Leijtens dichtbij de top tien in Rhenen

Eric Leijtens dichtbij de top tien in Rhenen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na de goed verlopen wedstrijd is Oss kwam Eric Leijtens de tweede Dutch Masters of Motocross niet in actie. De KTM-rijder kwam dezelfde dag in actie tijdens de No Fear Energy Cup in Gemert. Op Hemelvaartsdag stond de Brabander weer achter het starthek in Rhenen. Tijdens de derde Dutch Masters of Motocross kwam Leijtens alleen de tweede manche tot scoren. De eerste manche viel hij helaas uit met motorpech. De tweede manche verliep gelukkig beter. De vorige week 27 jaar geworden Leijtens begon in de top tien aan de wedstrijd maar door een schuiver verloor hij de achtste plek. Van de twintigste plaats wist de No Fear Energy-gesteunde crosser zich terug te werken naar de elfde plaats waarmee hij de beste 2-takt rijder werd.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties