VIDEO: James Stewart spreekt

VIDEO: James Stewart spreekt
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na jaren van anticipatie spreekt James Stewart eindelijk over zijn carrière als topsporter en de manier waarop hij uit de sport is verdwenen. Aflevering één en twee gemaakt door de mannen van Seven is hieronder volledig te bekijken.

James Stewart heeft sinds 23 juli 2016 niet meer deelgenomen aan een wedstrijd. Hij had zich ook teruggetrokken uit social media sinds een Instagram-bericht aan de vooravond van het 2017 seizoen, waardoor fans, de industrie en de media aan het gissen gingen hoe het verder met James zou evalueren. Is hij met pensioen? Zal hij terugkeren naar de wedstrijden? Een paar weken geleden liet Stewart terug van zich horen met een nieuwe video. In de video, gepost onder zijn kledingmerk Seven, heeft James het over verschillende onderwerpen. Een zeldzame blik in het persoonlijke leven van Stewart, waarin hij uitleg geeft over de opvoeding van zijn twee kinderen, die zes maanden en twee jaar oud zijn.  Stewart praat ook over het racen met Ricky Carmichael, zijn dagen bij Kawasaki en waarom het eindigde, het kampioenschap dat het meest voor hem uitsteekt, en nog veel meer.

#7 Raw, episode one from SEVEN on Vimeo.

Vandaag bracht Seven deel twee uit van het gesprek met James. In het tweede deel van de video vertelt Stewart over zijn trainingen met Aldon Baker, zijn jongere broer Malcolm, zijn vader, zijn trainingscomplex, keert hij terug naar de race van Loretta Lynn, de druk die hij moest overwinnen en nog veel meer. Hoe openlijk hij ook is, Stewart gebruikt officieel niet het woord pensionering. Hij maakt het echter duidelijk in deze video dat hij is overgestapt op vader zijn en niet meer onder de druk staat om zijn hele leven te moeten winnen.

Uw reacties