Jeff Vanhoof neemt afscheid!

Jeff Vanhoof neemt afscheid!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ex-VLM Juniors MX1 kampioen Jeff Vanhoof (19) raakte twee weken geleden op de Keiheuvel opnieuw gekwetst aan de knie. Gisteren werd duidelijk dat de kruisband van de onfortuinlijke Olenaar helaas gescheurd is. Hiermee drong zich ook een moeilijke keuze op…

Via Facebook maakte Jeff zijn beslissing bekend. “Na lang nadenken en overleggen, heb ik gekozen om te stoppen. Ik wil iedereen die da afgelopen jaren mij geholpen heeft hartelijk bedanken voor alles. Het is een moeilijke keuze en ik ga die weekends wel missen maar ik kijk naar later en ik wil met een positieve kijk terugkijken naar dit deel van mijn leven. Op tijd stoppen lijkt mij dus geen slecht idee.

100% uit de motorcross geraak je toch niet. Ik zal er altijd wel in blijven. Zelf rijden daar staan momenteel m’n gedachten niet echt naar. Misschien denk ik daar over enkele maanden of jaren anders over. Maar momenteel is het beter om de motor aan de kant te laten staan.

Er zijn enkele mensen die ik in het bijzonder wil bedanken. Ik zou graag mijn ouders bedanken om mij door de jaren heen te steunen en om mij de kans gegeven te hebben deze sport te beoefenen! Ook Jimmy Stesses, voor de goede zorgen tijdens en na het rijden. Dankzij hem stond de moto weer telkens proper aan de start! Bedankt Bengt Laeremans, oftewel de coach. Bedankt voor alle tips dat je gaf, niet alleen op gebied van rijden maar ook levens tips die het leven een pak interessanter maakte.

LEES MEER  MON: Van Mechelen en Wedage pakken zege in Reusel

Ook een merci aan Stefan Van Elsen, die ook mee in het Team aanwezig was en ook in de vorige jaren zorgde voor de onderhoud en verzorging van de motor. Bedankt Peter Vanhoof, ook mede oprichter van JRT vzw, bedankt om dit mogelijk te maken. Ook Kristof Tops wil ik bedanken voor de moto dit jaar, de Kawasaki was een top machine waar ik graag op ree. Nogmaals bedankt voor de steun. Bedankt Freddy Janssens, mechanieker in de beginjaren van mijn motorcrosscarrière !

Ook nog Rob Geboers wil ik bedanken, hij zorgde door de jaren heen dat mijn vering op punt stond voor de start. Alle supporters wil ik hartelijk bedanken, voor de support !

Ook alle sponsors die de afgelopen jaren en dir jaar mij gesponsord hebben, zonder jullie had dit ook niet mogelijk geweest. De fotografen verdienen ook een woord van dank, net zoals het gehele rescue team, de organisatoren van de wedstrijden en het VLM bestuur ! Vrijwel iedereen die er was dit jaar, en alle jaren voordien ! Iedereen op de cross, naast de omheining. Iedereen die zorgde voor strijd tijdens de reeksen.


Echt wel iedereen: BEDANKT! En wie weet, staan we ooit terug achter het starthek…” De MXMag redactie wenst Jeff een voorspoedig herstel en veel succes met zijn toekomstige uitdagingen.

Foto: BrentMXpics

Uw reacties

Ook te lezen