Openingsweekend KTM Motohall belevingscentrum

Openingsweekend KTM Motohall belevingscentrum
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Pal in het centrum van Mattighofen opent KTM dit weekend haar KTM Motohall belevingscentrum. Het openingsweekend wordt vanzelfsprekend met de nodige furore ingezeten! Ter gelegenheid van het gloednieuwe museum wordt het centrum van Mattighofen immers omgetoverd in een tijdelijke paddock. 

Dakar winnaars Matthias Walker en Sam Sunderland, enduroheld Giovanni Sala,  Roger De Coster,  het zijn maar en enkele van de grote namen die hun aanwezigheid hebben bevestigd. Niet alleen de off-road rijders komen aan bod want ook KTM MotoGP rijder Mika Kallio, ex-Duits superbike sterrijder Martin Bauer en de aanstormende talenten Max en Andreas Kofler zijn paraat voor interviews op het grote podium en handtekeningsessies.

Stuntrijder Rok Bagoroš doet het hele weekend zijn  ding op KTM DUKEs.  Een motorsimulator met VR-bril en een KTM X-BOW simulator zal bezoekers de mogelijkheid bieden om zelf te testen. In de KTM Motohall kunnen bezoekers dankzij het unieke Innovation Lab zelf kennis maken met tal van technisch experimenten. Bovendien biedt de KTM Motohall ongeveer 3000 m2 tentoonstellingsruimte neergepland in een inspirerend architecturaal kader. De collectie van zowel historische als baanbrekende KTM motoren en de unieke verzameling wereldkampioensmotoren van o.m. Jeffrey Herlings en Joël Smets dompelen  bezoekers onder in de ‘Ready to Race’ magie van het oranje merk.

Een andere reden om de bedevaart naar ‘KTM Platz 1’ te maken, is een bezoek aan het gloednieuwe ‘Garage’ restaurant ‘. Dit is het uitgelezen adres om na alle actie rustig van culinaire topkwaliteit te genieten!

Algemene informatie KTM Motohall

Openingstijden van TM Motohall: vanaf 14 mei, dinsdag tot zondag: 9: 00-18: 00 uur
Openingstijden van het Innovation Lab: vrijdag 13: 00-18: 00 uur, zaterdag en zondag 9: 00-18: 00 uur
Openingstijden voor Restaurant Garage: woensdag, donderdag en zaterdag van 11:00 – 22:00 uur
Vrijdag en zaterdag, 11: 00-23-00 uur
Regelmatige service in de “Garage” en de “Pit Stop” begint ook op 14 mei 2019

Toegangsprijzen  KTM Motohall
Volwassenen 10 euro (verminderd 7 euro)
Kinderen tot 14 jaar: gratis toegang
Gezinskaart: 25 euro
Prijs voor KTM Motohall Tours (plus inschrijfgeld)
Rondleidingen: 5 euro per persoon
Individuele rondleidingen van groepen tot 20 personen: 90 euro
Online reserveren van tickets is mogelijk vanaf 13 mei

Foto’s: Anna Larissa

Uw reacties