Vanavond om 21:00 uur live: MX Inside!

Vanavond om 21:00 uur live: MX Inside!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanavond bij MX Inside onder andere het Nederlandse succes in de GP van Portugal van afgelopen weekend, Davy Pootjes over zijn podium in Mantova nu zo’n 10 dagen geleden, Frank Rottier over zijn rol als KNMV official en hoe hij de groep (KNMV) vrijwilligers ziet slinken en tot slot Marc de Reuver over de jeugd en vooral ouders van tegenwoordig.

Waar te zien?
Fans kunnen dit programma elke week op dinsdag om 21.00uur gratis live volgen op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend.

Direct naar de YouTube uitzending:
Klik hier om direct naar de liveshow te gaan.

Aandacht voor Motorcross actualiteiten, initiatieven en evenementen:

MX Inside brengt wekelijks updates uit de Motorcrosswereld. Zo is er veel aandacht voor veiligheid en wist bijvoorbeeld een initiatief als ‘De Strijd voor Motorcross’ al veel achtergrond informatie te verspreiden via de show. Heb je zelf een initiatief, actualiteit, evenement of ander nieuwtje wat we niet mogen missen, meld het ons. E-mail.

Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow.  Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.

Ook te luisteren via de Podcast:
Geen tijd om te kijken, maar wel de mogelijkheid om te luisteren? De show is nadien meteen ook beschikbaar op onze spotify zodat hij in alle rust teruggeluisterd kan worden.

Like onze Facebook, volg onze Instagram of abonneer op ons Youtube kanaal en zorg dat je geen seconde mist!

Uw reacties