Video: 7DeuceDeuce’s : Get A Dunlop

Video: 7DeuceDeuce’s : Get A Dunlop
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Adam Enticknap, AMA supercrosser bij HEP Motorsports Suzuki en rapper bij 7DeuceDeuce’s  maakte een vette clip voor Dunlop met enkele gekende gezichten in.

Adam “pretty FLY for a whit guy“ afkomstig uit Lompac, California is sinds 2011 pro geworden in de SX en MX wereld maar daarnaast heeft hij al enkel platen uitgebracht die altijd wel een link hebben met het crossen. Zo is het nr “My Bike Is To Lit” zijn gekendste en maakte hij het nummer “Yellow Blue” over zijn Suzuki waar hij mee rijd voor het HEP Team. Wat is er beter om het weekend in te zetten met een lekker MX Rapplaat!?  Enjoy! #GetADunlop

 

LEES MEER  Jeremy Martin heeft schouder uit de kom

Uw reacties