Cyril Genot gaat GP-debuut maken van A1M Motorsport

Cyril Genot gaat GP-debuut maken van A1M Motorsport
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Kegums gaat Cyril Genot komend weekend zijn Grand Prix debuut maken! De Belg zal tijdens de Grand Prix van Letland en een week later in Duitsland uitkomen voor A1M Motorsport. Het team van Tanel Leok moest opzoek naar een vervanger van de geblesseerde Roland Edelbacher en kwam bij Genot uit!

“Ik ben zo gelukkig deze samenwerking aan te gaan met A1M Husqvarna Motorsport. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik wil Tanel bedanken voor de kans die hij mij geeft om mezelf te bewijzen en ook zijn vrouw Karoliina die samen met mijn zus en mama alles in orde hebben gebracht. Ik zal de Letse en Duitse Grand Prix rijden. Ik kan niet wachten om de teamkleding te dragen en mijn debuut te maken in de MX2-klasse. Hier droom ik al van sinds ik klein ben. P.S. Fijne Vaderdag, papa! Ik zou dit niet zonder jou kunnen doen. Dank je voor alles! Ik wil ook al mijn sponsors bedanken die me steunen en achter iedere beslissing staan die ik neem.” aldus Genot op zijn Instagram account.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Facebook

Uw reacties