MXGP: Julien Lieber breekt elleboog

MXGP: Julien Lieber breekt elleboog
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Monster Energy Kawasaki Racing Team zit volop in de hoek waar de klappen vallen. Na de kwetsuur van Clément Desalle werd nu ook teammaat Julien Lieber getroffen door ‘n ernstige blessure. De 25-jarige Belg ging in de eerste manche van de Duitse GP hard onderuit. Daarbij brak Lieber zijn elleboog.

In de tweede wedstrijdhelft lag Julien op een schitterende tweede plaats in Teutschenthal. Bij zijn zware crash bezeerde de Kawasaki fabrieksrijder zijn schouder en brak zijn elleboog. Lieber zal morgen al geopereerd worden, maar het valt af te wachten hoe lang hij buiten strijd zal zijn. We wensen Julien alvast een voorspoedig herstel.

Foto: Ray Archer

Uw reacties