Product spotlight: Answer AR5 Mud Pro handschoenen

Product spotlight: Answer AR5 Mud Pro handschoenen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het assortiment AR handschoenen van Answer is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elke mogelijke rijder. Van het model AR-1 tot en met AR-5, is de productlijn samengesteld uit innovatieve materialen, een geherstructureerde vorm voor het totale assortiment en een veelvoud aan designs waarin iedereen zich kan vinden!

De Mud Pro-versie van de AR5 is bestemd voor de intensieve beoefening van offroad in een moeilijke omgeving. Uitgerust met een officieel goedgekeurde D3O®-bescherming aan de bovenkant van de handschoen. Deze beschermt de gewrichten tegen stoten met een hoge mate van absorptie. Het model is vervaardigd van technische textielmaterialen die een maximum bescherming en een optimale slijtweerstand bieden. Met name bij enduro als de vegetatie dicht is, verschaffen ze meer weerstand om het risico van scheurwonden op te vangen (takken, doornstruiken, etc.)

De kenmerken van de AR5 Mud Pro handschoen, beoogd door Bihr bij het maken van een perfect voor het beoefenen van motorcross en trail in een droge en steenachtige omgeving aangepaste uitrusting, betekenen een bescherming van de gewrichten en de handen tegen rondslingerende stenen en kiezels, maar zijn tevens geschikt voor de beoefenaars van extreme enduro en quadrijders.

Technisch:

  • Bescherming van de voorgevormde vingers met D30®
  • Lichte bescherming van de handpalm met vingergrip van silicone
  • Touchscreen-compatibele kussentjes
  • Extra lange manchet met een ringsluiting van TPR die perfecte steun garandeert
  • Grip van TPR op de vingers en de handpalm voor een beter houvast in smerige omstandigheden
  • Siliconenstrip op de rechter wijsvinger om vuil en water weg te vegen
LEES MEER  Ook Austin Forkner richt zich op de Nationals

Maten: van S tot XXL

Aanbevolen verkoopprijs: Euro 54,95 incl. btw (per paar)

Contact : BIHR –  www.bihr.eu

Uw reacties