HOT: Jed Beaton breekt borstbeen

HOT: Jed Beaton breekt borstbeen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De voorbije weken schoof de Australiër Jed Beaton steeds dichter bij z’n eerste podium van het seizoen. Helaas zal de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing rijder door een borstbeenfractuur heel wat GP’s moeten missen…

Op training in Deurne raakte de ongelukkige Beaton vandaag hard het stuur met zijn borstkas. In regel volgt op een dergelijke kwetsuur een zestal weken inactiviteit waardoor het WK seizoen van de sympathieke Aussie voortijdig ten einde zou komen. Een opdoffer voor Jed die al veel pech kende dit seizoen én voor het team van Jacky Martens dat dit weekend in Lommel een thuisrace afwerkt.

MXMag wenst Jed een voorspoedig herstel van deze pijnlijke blessure.

Foto: shotbyBavo

Uw reacties