Knuiman blijft winnen bij de MON MX2 Jeugd

Knuiman blijft winnen bij de MON MX2 Jeugd
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de ProX MON jeugdmotorcross in Overloon heeft Jeremy Knuiman opnieuw de zege behaald bij de MX 2 jeugdklasse. De Wijchenaar uitkomend voor het MX Rookie Team wist op circuit Duivenbos beide manches winnend af te sluiten, De tweede plaats ging toch enigszins verrassend naar Bailey van Aken (foto). Na een derde plaats in de eerste manche ging de Reuvenaar in de tweede manche zelfs even aan de leiding. Dit duurde echter niet langer als één ronde, maar met de tweede plaats zette hij zijn beste prestatie van het seizoen neer in deze klasse. De laatste plaats op het podium was voor Sem Beijer. Hij hield Teun den Mulder en Sjef Platte achter zich.

In de tussenstand van het NK staat Knuiman ruim aan de leiding. Met nog vier wedstrijden te gaan bedraagt zijn voorsprong 127 punten op Beijer. In de strijd om de derde plaats staan den Mulder en van Aken op een gelijk puntenaantal. Dit duo wordt weer op ruime achterstand gevolgd door Sjef Platte.

Uitslag eerste manche MX2 jeugd Overloon:
1. Knuiman, 2. Beijer, 3. van Aken, 4. den Mulder, 5. Platte.

Uitslag tweede manche MX2 jeugd Overloon:
1. Knuiman, 2. van Aken, 3. van Loon, 4. Beijer, 5. den Mulder.

Dagklassement MX2 jeugd Overloon:
1. Knuiman 120, 2. van Aken 104, 3. Beijer 101, 4. den Mulder 92, 5. Platte 88.

Nettotussenstand ProX MX2 jeugd 2019:
1. Knuiman 1080, 2. Beijer 953, 3. den Mulder 814, 4. van Aken 814, 5. Platte 708

Door: Maycel de Bruijn
Foto: mdbmxpics

Uw reacties