X

VIDEO: Axell Hodges komt zwaar ten val!

Na de succesvolle “Evel Live!” show vorig jaar op History Channel heeft Nitro Circus een vervolg opgezet met Axell Hodges die een aanval zou doen op het wereldrecord verspringen met de motor. De populaire freestyler ging echter hard neer tijdens een testrun en zal overmorgen niet rijden.

Om Evel te eren zou Hodges – na de drie geslaagde stunts van Travis Pastrana in Las Vegas vorige zomer- een aanval doen op het wereldrecord verspringen. Dit staat momenteel op naam van Robbie Maddison met een afstand van 115 meter en 43 centimeter. Hoewel Axell niet kan rijden -hij kwam er met twee gekwetste enkels nog goed vanaf- gaat de live show vanop San Bernardino Airport in Californië wel gewoon door.

Samen met “Slay” zou immers ook X-Games gouden medaille winnares Vicki Golden een stunt verzorgen. De Australische gaat in pure Evel Knievel stijl een aanval doen op het record door brandende houten planken rijden. Dit record staat momenteel op 12… Golden zal voor haar stunt een Indian FTR1200S gebruike, goed voor 120pk en een pak koppel. We wensen haar in ieder geval een veilige recordpoging!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Racer X Online (@racerxonline) on