Belgische dames op podiumjacht in WMX of European Nations

Belgische dames op podiumjacht in WMX of European Nations
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor de allereerste keer in haar geschiedenis heeft de BMB een nationaal team ingeschreven voor deelname aan de ‘Women’s Motocross of European Nations’. Deze landenwedstrijd vindt plaats op 5 en 6 oktober in het Poolse Gdansk.

WMX rijders Amandine Verstappen (introfoto) en Brenda Wagemans begin oktober het Belgische team vormen. Verstappen won dit jaar de GP van Valkenswaard  en staat momenteel vierde in de WK stand. Brenda Wagemans sprokkelde al een aantal WK punten bijeen en heeft een jarenlange ervaring in het WK motorcross. Het team beoogt dan ook een plaats op het podium!

Foto: Gino Maes

LEES MEER  Vlaamse coronamaatregelen: sluiting motorsportterreinen

Uw reacties