Brackman kroont zich tot MCLB BK Inters 500 kampioen!

Brackman kroont zich tot MCLB BK Inters 500 kampioen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wietse Brackman heeft zich gisteren in Hundelgem tot Belgisch kampioen in de MCLB federatie gekroond en dit in de Internationale 500 klasse. In begin van het seizoen leek het Belgische kampioenschap in de MCLB federatie een interessant en spannend kampioenschap te worden. Ken De Dycker won de eerste wedstrijd van het BK, maar verdween daarna snel uit de picture en een polsblessure dwarsboomde Kevin Fors kansen voor de titel.

Het zou Wackobrack die al enkele seizoenen uitkomt voor “De Willemsvrienden” en dat op een Husqvarna van Leon Sagaert by Xavier Beel allemaal een zorg wezen. De zesentwintig jarige jongeman bleef wel fit en gemotiveerd om vol voor de titel te gaan en met wat voor resultaat! Met de BK-proef in Pamel nog te gaan, kan Wietse Brackman zich toch al BK MCLB Inters 500cc kampioen van 2019 noemen!

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: Gino Maes

Uw reacties