Check de nieuwe MXGP 2019 trailer!

Check de nieuwe MXGP 2019 trailer!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor de eerste keer in de MXGP video game reeks laat de 2019 editie toe om met de huidige rijders te spelen 2019 spelers. MXGP 2019 geeft je de kans om je onder te dompelen in het huidige seizoen met dezelfde circuits, rijders en motoren!

Alle 3D-modellen van motoren en fietsers zijn nauwkeurig, tot in detail gebaseerd op de realiteit.

Het huidige seizoen spelen is niet de enige nieuwe functie in MXGP 2019. Voor het eerst hebben spelers een Track-editor om hun favoriete track volledig op maat te maken met specifieke Motocross-modules. Maar dat is niet alles! Je kan ook verschillende omgevingen selecteren om de omgeving van de baan te bepalen.  Bossen, woestijn, rivieren en andere landschappen zijn beschikbaar. Banen die door spelers zijn gemaakt, kunnen worden gedeeld met de community om tegen andere gamers te spelen!

Ontwikkelaar Milestone introduceert in MXGP 2019 een gloednieuwe gamemodus, The Waypoint. Die bevindt zich in de nieuwe ‘Playground’, waar spelers vrij kunnen rondlopen, om je eigen off-road pad te ontwerpen en controlepunten op de grond te zetten om zo de beste ronde te zetten. Vervolgens kunnen spelers ook deze creatie delen met de community.

Samen met de nieuwe Waypoint-spelmodus heeft de nieuwe Playground heel wat in petto waarmee je speciale beloningen kanv erdienen:

Gotta Go Faster: Ga snel voorbij de checkpoints voordat de tijd om is

Catch’em All: Verzamel de verzamelobjecten voordat de tijd om is

Ace In The Hole: Race over een smal pad en verzamel punten

Magnum Opus: Ga de ultieme uitdaging aan door alle bovenstaande speelelementen te combineren.

Zoals bij elke MXGP-game zijn er eindeloze aanpassingsmogelijkheden voor rijders, met veel gelicentieerde accessoires die spelers kunnen ‘unlocken’. De fiets kan zowel qua uitzicht als mechanisch worden aangepast, om met je eigen stijl te kunnen rijden en om altijd het juiste rijgevoel te vinden!

MXGP 2019 is beschikbaar op PlayStation®4, Xbox One voor € 69,99 en Windows PC® / STEAM voor € 49,99.

 

Uw reacties