Guadagnini en Forato starten in Turkije en China!

Guadagnini en Forato starten in Turkije en China!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Turkije en China zal het Maddii Racing-Husqvarna met twee rijders actief zijn in het FIM wereldkampioenschap MX2! Mattia Guadagnini en landgenoot Alberto Forato zullen de laatste twee wedstrijden van dit Grand Prix seizoen in actie komen bij de grote jongens. Forato maakte eerder dit jaar zijn GP-debuut en hij werd dit jaar derde in het EMX250. Zijn teamgenoot wist zowel het EMX als WK 125cc op zijn naam te schrijven. In 2020 gaat hij voor Maddii Racing uitkomen in het EMX250. De Grand Prix starts zullen hem veel ervaring geven op de 250F. De bevestiging is er nog niet maar Forato verwachten wij volgend jaar in het WK MX2.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Maddii Racing-Husqvarna

Uw reacties