Harry en Stefan Everts: Openhartig interview in HLN!

Harry en Stefan Everts: Openhartig interview in HLN!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naar aanleiding van de MXGP in Lommel afgelopen weekend stond er in Het Laatste Nieuws een openhartig interview met Harry en Stefan Everts. Beide crossers vertellen honderduit over hoe het gekletterd heeft tijdens hun jacht naar de eeuwige roem.

Zelfs zo hard dat ze elkaar vroeger jaren niet hebben gezien. “Maar we hebben elkaar altijd opnieuw een kans gegeven: dan kan het toch alleen maar heel grote liefde zijn”, vat Stefan Everts (46) hun band mooi samen. “Toch heb ik spijt dat ik mijn kinderen geen liefde heb kunnen tonen”, bekent vader Harry (67). “Och papa, onzichtbare liefde is ook liefde. Ik heb alles aan u te danken.” Dubbelgesprek met veertien wereldtitels motorcross. Stefan Everts verteld ook over de perikelen rond zijn malaria-aanval en de schade die hij daardoor opliep aan beide voeten.

Het bewuste stukje is een Plusartikel van HLN en kan je lezen als abonnee of door je aan te melden als abonnee. Je kan dan gedurende vier weken gratis alle artikels lezen. Het interview kan je lezen door te klikken op deze link.

Foto intro: Frederik Van Eeckhoven

Uw reacties