HOT: Jeremy Seewer blijft Yamaha fabrieksrijder

HOT: Jeremy Seewer blijft Yamaha fabrieksrijder
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Herhaaldelijk werd Jeremy Seewer’s naam voor 2020 in één adem vernoemd met HRC-Honda. De snelle Zwitser blijft echter in ‘blauw’ dienstverband! De huidige runner-up in het WK MXGP werd zopas in Imola bevestigd als derde fabrieksrijder, naast Gautier Paulin en Arnaud Tonus voor Monster Energy Yamaha Factory MXGP. Dit is vanaf 2020 de nieuwe teamnaam van Wilvo Yamaha MXGP dat vanaf volgend seizoen het officiële fabrieksteam wordt!

Meer over die historische aankondiging van Yamaha lees je hier.
Door de bevestiging van Seewer blijkt dat van Yamaha’s super kwartet in 2019 alleen Romain Febvre het merk met de gekruiste stemvorken zal verlaten. Opvallende afwezige van de aangekondigde Yamaha rijders was Jago Geerts. De Kemea piloot kon er vanavond helaas niet bij zijn in Imola omdat zijn vlucht was vertraagd.

Uw reacties