HOT NEWS: Exit Max Anstie bij Standing Construct KTM

HOT NEWS: Exit Max Anstie bij Standing Construct KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Middels een persbericht maakte Standing Construct KTM deze middag wereldkundig dat de overeenkomst met Max Anstie niet kan verlengen. Anstie werd laat 2018 als derde rijder toegevoegd aan de line-up van het Belgische team.

Max kende een wisselvallig seizoen maar scoorde in Lommel wel een overwinning in de kwalificatierace en een reekszege op zondag.

“Het team is erg dankbaar voor de geweldige samenwerking die ze met Max hebben gehad en wil hem bedanken voor zijn professionaliteit en de leuke tijd samen. Standing Construct KTM wenst Max het allerbeste voor de toekomst en kijkt uit naar de resterende vier MXGP-rondes en hopelijk ook de MXON om daar het succes van Lommel te herhalen,” staat te lezen in de officiële mededeling.

Foto: shotbyBavo

Uw reacties