Belgen winnen VMXdN in Farleigh Castle!

Belgen winnen VMXdN in Farleigh Castle!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Onze vier landgenoten waren favoriet voor deze Naties voor Veteranen en die rol hebben ze met glans volbracht. Sven Breugelmans, Ken de Dycker, Steve Ramon en Filip van Dijck waren het ganse weekend vooraan te vinden en konden zo over vier reeksen de overwinning behalen. Tijdens de laatste reeks waren de vier goed weg gekomen vanaf het starthek en moesten alleen Mike Brown voor zich dulden van Team USA. 

Alleen brute pech konden de Belgen nog van de zege houden maar behoudens enkele schermutselingen in de eerste bochten was het klaar en duidelijk dat onze landgenoten voor de overwinning zouden gaan. In bocht vier knalde Breugelmans even het decor in en moest daarna opgeven. Er mocht nu geen Belg meer uitvallen maar gelukkig bleef iedereen van pech gespaard. De Belgen winnen deze geweldige VMXdN in de EVO-klasse voor de Britten en de Amerikanen. Proficiat aan het team van manager Danny Scheers.

De snelste man van het weekend was zonder twijfel Mike Brown die alle heats op zijn naam wist te schrijven. Het Duitse Team MX Classic met Bernd Eckenbach en Laurent Lacasse wonnen in de namiddag al de Naties voor Twinshockmotoren. Alle details en nog een pak beeldmateriaal van de zonnige editie 2019 van de VMXdN kan je vinden bij onze collega’s van MXVintage.

LEES MEER  VIDEO: Highlights MXGP Letland 2024

Uw reacties

Ook te lezen