Brian Bogers over zijn laatste GP voor HRC

Brian Bogers over zijn laatste GP voor HRC
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In China reed Brian Bogers zijn laatste Grand Prix voor Team HRC en hij wist goed te scoren. De Brabander blikt terug op het achttiende GP weekend van het seizoen.

“Dit was de laatste wedstrijd van het jaar en ook de laatste voor mij met dit team. Ik moet iedereen bedanken, wij hebben echt een geweldig jaar gehad. Ik vond het erg leuk om samen te werken omdat het een geweldige groep mensen zijn. Over de wedstrijd kijk ik tevreden terug al merk ik wel dat het een lang en zwaar seizoen is geweest. Door mijn blessure ben ik direct na het vorige seizoen aan de voorbereidingen voor 2019 begonnen. Dat heeft mij de laatste wedstrijden parten gespeeld maar mijn snelheid is goed! Dat geeft mij vertrouwen, ik reed net buiten de top vijf! Beide manches hier in China heb ik genoten en het was ook een mooi circuit.” aldus de 22-jarige crosser.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties