Dennis Ullrich pakt zijn vijfde ADAC-titel

Dennis Ullrich pakt zijn vijfde ADAC-titel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Al voordat het starthek is gevallen tijdens de finale van de ADAC MX Masters in Holzgerlingen is Dennis Ullrich (26) al zeker van zijn vijfde ADAC-titel. Zijn twee overgebleven rivalen komen dit weekend niet in actie. Jens Getteman raakte de vorige wedstrijd geblesseerd en moet voorlopig rust nemen. Tanel Leok heeft ervoor gekozen naar China te reizen voor de finale van het FIM wereldkampioenschap MXGP. De man op de vierde plaats, Pasal Rauchenecker heeft 57 punten achterstand op de leider dus hij vormt geen gevaar in de titelstrijd. Met goede resultaten vandaag zou de Oostenrijker echter nog wel tweede kunnen worden!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ADAC Motorsports

Uw reacties