Iacopi wint, Kras met achterstand naar de laatste manche

Iacopi wint, Kras met achterstand naar de laatste manche
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend wordt de finale van het Europees Kampioenschap 2-Stroke verreden in Turkije en dat zorgt natuurlijk voor een heel klein startveld! Slechts zes rijders komen op het circuit van Afyonkarahisar en dan maakt de strijd tussen Brad Anderson en Mike Kras nog heftiger. De Brit heeft de ‘redplate’ maar het aantal punten tussen beide is exact gelijk. De eerste manche is gewonnen door Manuel Iacopi die de leiding van Kras over weet te nemen nadat de Ecomaxx-rijder een foutje maakt. Even later komt ook Anderson voorbij en moet Kras dus genoegen nemen met twee verlies punten. Morgen de laatste manche van het seizoen met dus twee punten voorsprong voor Anderson!

EMX2T – Race 1 – Classification
1. Manuel Iacopi (ITA, Yamaha), 30:44.043; 2. Brad Anderson (GBR, KTM), +0:04.214; 3. Mike Kras (NED, KTM), +0:21.867; 4. Andreas Andreoy (GRE, Yamaha), -1 lap(s); 5. Dimitrios Baxevanis (GRE, Yamaha), -2 lap(s); 6. Francesco Galligari (ITA, Husqvarna), -2 lap(s);

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Daily Motocross

Uw reacties