Jeffrey Herlings wint Loon Beach Race!

Jeffrey Herlings wint Loon Beach Race!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jeffrey Herlings nam gisteren als voorbereiding op de “Motocross des Nations” in Assen deel aan de Internationale strandrace in Loon Plage. Daar liet de Nederlander zien dat hij conditioneel helemaal klaar is voor wat komen gaat in Assen. In beide manches wist Jeffrey Herlings te winnen en dat kunstje deed hij ook nog éénmaal over in de finale.

De Belgische Jeffrey, Jeffrey Dewulf wist in de reeksen, tweemaal als tweede te finishen en finishte in de finale als vierde. Steve Ramon op zijn beurt finishte in de eerste manche net buiten de top tien, op een elfde plaats. In wat volgende finishte de meervoudig wereldkampioen als negende en als zesde. Daymond Martens, die op zijn beurt al één van de meest prestigieuze strandcross-wedstrijden op zijn palmares heeft staan met zijn overwinning in Le Touquet, finishte in de reeksen als achtste en zevende. In de finale finishte hij als vijftiende.

Loon Beach Race 2019 – Resultaat Manche 1 (Top 10)
1. Jeffrey Herlings
2. Jeffrey Dewulf
3. Tom Koch
4. Todd Kellett
5. Camille Chapelière
6. Alexis Collignon
7. Nicolas Dercourt
8. Daymond Martens
9. Richard Fura
10. Stéphane Watel

Loon Beach Race 2019 – Resultaat Manche 2 (Top 10)
1. Jeffrey Herlings
2. Jeffrey Dewulf
3. Tom Koch
4. Camille Chapelière
5. Todd Kellett
6. Tom Guyon
7. Daymond Martens
8. Richard Fura
9. Steve Ramon
10. Nicolas Dercourt

Loon Beach Race 2019 – Resultaat Finale (Top 10)
1. Jeffrey Herlings
2. Camille Chapelière
3. Todd Kellett
4. Jeffrey Dewulf
5. Tom Koch
6. Steve Ramon
7. Tom Guyon
8. Stéphane Watel
9. Nicolas Dercourt
10. Richard Fura

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: KTM Images

Uw reacties