Jeremy Martin maakt comeback in Bercy

Jeremy Martin maakt comeback in Bercy
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jeremy Martin zag wegens een rugblessure het volledige 2019 moto en supercross seizoen aan zijn neus voorbij gaan. Sinds enkele weken mocht Martin eindelijk de motortrainingen weer hervatten, en was het uitkijken wanneer we de voormalige tweevoudige 250 outdoor kampioen ook daadwerkelijk weer in achter het starthek zouden zien plaatsnemen. Vandaag kwam dan uiteindelijk het verlossende nieuws naar buiten, en maakte Martin via zijn Instagram pagina bekend deel te zullen nemen aan de supercross van Bercy alvorens op eigen bodem het 250 East supercross kampioenschap te zullen betwisten. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Super excited to announce I’ll be lining up for this years 2019 Bercy France Supercross race come November 9-10th!! Looking forward to getting a gate drop in and seeing where I stack up before racing the east coast series in 2020!

Een bericht gedeeld door Jeremy Martin (@jeremymartin6) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties