KTM Powerwear Casual & Accessories 2020!

KTM Powerwear Casual & Accessories 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er komt meer kijken bij het rijden op een KTM dan de tijd die je in het zadel doorbrengt. Het is een mentaliteit, een gevoel van trots dat je elke dag bij je draagt; het rijden op een KTM is een levensstijl. Met dat in gedachten zorgt KTM ervoor dat motorrijders dankzij de KTM POWERWEAR CASUAL & ACCESSORIES 2020-serie hun READY TO RACE-mentaliteit kunnen tonen en hun levenshouding aan de wereld kenbaar kunnen maken wanneer ze eens een keertje niet op hun geliefde oranje machine zitten.

De KTM PowerWear-serie is onderverdeeld in negen afzonderlijke collecties, die elk de ambitie van de READY TO RACE-rijder vertegenwoordigen: RADICAL, PURE, UNBOUND, EMPHASIS, REPLICA, ORANGE, MECHANIC, X-BOW EN KINI-RB. Elke collectie heeft zijn eigen individuele stijl, maar blijft overduidelijk KTM in hart en nieren; een tastbaar bewijs van de intentie ervan.

Met een breed en gevarieerd aanbod aan producten voor heren, dames en de jonge aspirantracertjes in het gezin stelt de KTM PowerWear-collectie alle motorrijders in staat om er zo READY TO RACE mogelijk uit te zien wanneer ze zich niet op de weg, het circuit of het parcours bevinden.

KTM POWERWEAR CASUAL & ACCESSOIRES 2020

RADICAL COLLECTION: RADICAL ZIP HOODIE
De KTM PowerWear RADICAL COLLECTION heeft een gedurfd, ontwrichtend ontwerp dat net zo grillig is als de hellingen van de IJzeren Reus van Erzberg. De RADICAL ZIP HOODIE is gemaakt van 100% katoen en laat overduidelijk je oranje trots zien als je jouw helden aanmoedigt wanneer ze de meest radicale hellingen opjakkeren.

PURE COLLECTION: PURE TEE ORANGE
De KTM PowerWear PURE COLLECTION is zoals de naam al doet vermoeden. Hij staat voor eenvoud zonder franjes of omwegen op weg naar zijn ene doel: puur draaggemak met pure stijl. De PURE TEE ORANGE is met zijn minimalistische applicatie- en printontwerpen op de borst al net zo gefocust als de motorrijder die hem draagt.

UNBOUND COLLECTION: UNBOUND VEST
Jij laat je toch zeker door niemand de wet voorschrijven? Zoek de grenzen op met de KTM PowerWear UNBOUND COLLECTION. Bij het ontwerpen van het UNBOUND VEST hebben we dezelfde winnaarsformule toegepast als bij het ontwerpen van onze motoren, zo hoog mogelijke prestaties en functionaliteit en een zo laag mogelijk gewicht. Het vest is sportief, kan aan twee kanten worden gedragen en is ook nog eens water- en windafstotend, zodat je je kunt voorbereiden op extreem weer. Verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen.

EMPHASIS COLLECTION: EMPHASIS HOODIE
De geheel nieuwe KTM PowerWear EMPHASIS COLLECTION is voor diegenen die kampioenstitels op en buiten het parcours najagen. Deze kleding is volledig ontworpen rondom maximale prestaties en (be)dekt je wanneer je bij je training het uiterste eruit wilt halen. Licht van gewicht, sneldrogend en ademend; de EMPHASIS HOODIE is een ideale extra laag voor de meest uitdagende parcoursen. Verkrijgbaar voor mannen en vrouwen met een READY TO RACE-instelling.

REPLICA COLLECTION: REPLICA TEAM SHIRT
Van Anaheim tot Aragon, van Peru tot Porto, of het nu gaat om Supercross, MotoGP™, Dakar Rally of WESS, de motorcoureurs van Red Bull KTM Factory Racing zijn in elk weiland, pitlane of tentenkamp waar ook ter wereld gemakkelijk te traceren dankzij de meest opvallende teamkleding die er bestaat. De KTM PowerWear REPLICA COLLECTION stelt je in staat om er net zo READY TO RACE uit te zien als de profs. Het REPLICA TEAM SHIRT doet zonder uitzondering precies dat en houdt je tegelijkertijd koel dankzij de gazen inzetstukken in de zijpanden.

ORANGE COLLECTION: ORANGE TRAVEL BAG 9800
Er is één ding dat niet valt te missen in deze collectie: de kleur. De KTM PowerWear ORANGE COLLECTION is onmiskenbaar KTM en draagt de kleur van zijn naamgever, net als jouw KTM PowerWear, met alle verve en kracht die hij verdient. De ORANGE TRAVEL BAG 9800 is de onbetwiste kampioen der plunjezakken en groot genoeg voor een complete uitrusting en duurzaam genoeg voor de ruigste kampeerterreinen.

MECHANIC COLLECTION: MECHANIC HOODIE
Het is het werk achter de schermen dat een eerste plaats op het podium mogelijk maakt. Daarom is de KTM PowerWear MECHANIC COLLECTION ontworpen om te voorzien in de behoeften van de onbezongen helden van de racerij. De lange elastische manchetten houden de mouwen uit de weg wanneer de ruimte wat krapjes wordt en de uitstekende kleurvastheid zorgt ervoor dat het team de uitrusting steeds opnieuw kan wassen. Hierdoor ziet deze er aan het begin van elke ronde weer fris uit!

Uw reacties