RJ Hampshire verlaat GEICO-Honda

RJ Hampshire verlaat GEICO-Honda
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Via zijn sociale media heeft RJ Hampshire afscheid genomen van Team Factory Connection-GEICO-Honda. De Amerikaan heeft is vijf jaar voor het team uitgekomen. In 2017 won Hampshire beide manches tijdens de Grand Prix of the USA op het WW Motocross Park van Jacksonville. Tijdens de MX2 wedstrijd won hij voor Hunter Lawrence en Thomas Covington. Wat Hampshire in 2020 gaat doen is nog niet bekend, hij wordt genoemd bij Rockstar Energy-Husqvarna-RER waar hij Covington zou vervangen. Volgens geruchten keert Covington in 2020 terug naar Europa om onder de vleugels van Jacky Martens uit te komen in het FIM wereldkampioenschap MXGP.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MXGP

Uw reacties