TBT: Avis vervangt Langston tijdens MX des Nation!

TBT: Avis vervangt Langston tijdens MX des Nation!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het is #ThrowBackThursday wij gaan vandaag terug naar 19 september 2003. De al jaren in Nederland woonachtige Wyatt Avis zal tijdens de Motocross des Nations uitkomen voor Zuid-Afrika. De Yamaha-rijder, die druk opzoek is naar een team voor 2004, zal landgenoot en voormalig Wereld Kampioen Grant Langston vervangen!

Er zijn diverse verhalen over het weg blijven van Langston. Hij zou niet tevreden zijn met het originele team van Zuid-Afrika; Tyla Rattay, Garth Swanepoel en hijzelf. Voormalig 125cc en 250cc Wereld Kampioen Greg Albertijn zou volgens Langston in het team moeten zitten. Het was echter Albertijn die niet naar Zolder wilde komen om voor zijn geboorteland uit te komen! Door het wegblijven van ‘The Champ’ is Avis dus opgeroepen voor het team dat op 4-5 oktober we eens voor een verassing zou kunnen zorgen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties