VRT en North Europe Racing bundelen hun krachten

VRT en North Europe Racing bundelen hun krachten
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Team VRT 3es en KTM North Europe Racing gaan in 2020 hun krachten bundelen. De Franse VRT kwam dit jaar met Tom Guyon uit het het Europees Kampioenschap 125cc en daarin werd hij tweede. Ook tijdens de FIM wereldkampioenschap 125cc Junior werd Guyon tweede achter Mattia Guadagini. Eerder werd al bekend dat Guyon bij het team zal blijven en daar komt nu KTM North Europe Racing dus bij. Dit team kwam met Petar Petrov en Jeffrey Dewulf uit in het FIM wereldkampioenschap MXGP. Het Team VRT Nordpesca KTM gaat uitkomen in het EMX250, de MX2 en de MXGP! Tevens wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuwe truck.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Facebook

Uw reacties