Amandine Verstappen naar BUD Kawasaki!

Amandine Verstappen naar BUD Kawasaki!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend verdedigde Amandine Verstappen tijdens de WMXoEN nog de Belgische driekleur op een Yamaha, vandaag maakte ze al haar eerste meters op haar gloednieuwe Kawasaki! Verstappen die het afgelopen seizoen nog enigszins verrassend de GP van Valkenswaard wist te winnen maakt dus voor 2020 de overstap naar het BUD Kawasaki team, waar ze hopelijk kan verder borduren op de sterke resultaten van het afgelopen seizoen.

Wij wensen Amandine en het hele team dan ook alvast veel succes! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m proud and happy to announce that i will ride for Team @bud_racing next season! Big thanks to @bud_racing (Stéphane Dassé) Kawasaki France @kawasaki_france_officiel (Frédéric Bassaler) and Kawasaki Europe @kawasakimxgp (Steve Guttridge) to give me this opportunity!! Thank u as well to Yamaha Europe for my 2019 season! Guys, what do you think about this news?

Een bericht gedeeld door Amandine Verstappen (@amandine_verstappen274) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties