Cameron Mcadoo tekent bij Pro Circuit Kawasaki

Cameron Mcadoo tekent bij Pro Circuit Kawasaki
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een jaar gevuld met invalbeurten bij zowel Geico Honda als Troy Lee Designs Red Bull KTM heeft Cameron Mcadoo voor 2020 eindelijk weer een vast zitje te pakken. De 21 jarige Amerikaan mocht dan ook bij Pro Circuit Kawasaki zijn handtekening zetten onder een contract dat hem voor zowel het supercross als het outdoor seizoen bind aan de groene armada van team eigenaar Mitch Payton. Mcadoo finishte het afgelopen seizoen vijfde in het 250 supercross west kampioenschap (Geico Honda), en dertiende in het Lucas Oil Pro motocross 250 kampioenschap (Troy Lee Designs Red Bull KTM). 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Proud to announce that I will be racing for @pcraceteam during the 2020 SX/MX season! Super stoked to get to work with this group of people. Let’s go!!! #29

Een bericht gedeeld door Cameron (@cameronmcadoo) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties