Entry List Red Bull Straight Rhythm!

Entry List Red Bull Straight Rhythm!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor de zesde keer gaan motorcrossers de strijd aan op de Red Bull Straight Rhythm. Nu zondag 6 oktober zullen een pak bekende namen twee aan twee in de clinch gaan met elkaar op een rechte lijn vol met whoops, tafels, dubbels, wasborden en andere spectaculaire oneffenheden. Sinds vorig jaar zijn enkel tweetakten toegelaten waardoor het geheel een lekker retrosfeertje krijgt.

De regels zijn eenvoudig. Twee piloten starten zij aan zij en proberen als eerste de finish te bereiken die 800 meter verder ligt. De rijders mogen in geen geval de witte lijn die tussen hen getrokken is overschrijden. En zoals eerder gezegd mogen alleen tweetakten meedoen. Dat lijkt een nadeel waardoor heel wat fabrieksrijders niet de kans zien om deel te nemen maar van de andere kant laat het zien dat de tweetakten nooit weg geweest zijn in de motorcross. En aan het enthousiaste publiek van vorig jaar te zien was de beslissing een succes. Bovendien is pré-mix snuiven nog altijd een legaal genotsmiddel voor de doorwinterde motorsportliefhebber. Ook in de motorcross is retro in!

Dit jaar is er een extra 500cc klasse toegevoegd aan deze Straight Rhythm. Het is een exhibitionrace met de dikke tweetakten tussen Tyler Bowers en Travis Pastrana. Ronnie Mac en Gared “Stank Dog” Steinke zijn niet uitgenodigd maar je kan er vergif op innemen dat ze zullen komen opdagen voor een flink potje onzin op een crossmotor. De Red Bull Straight Rhythm gaat door in Pomona, Californië op zondag 6 oktober en is integraal te volgen op Red Bull TV.

500CC SHOWDOWN

Travis Pastrana vs. Tyler Bowers.

250CC CLASS

Cooper Webb, Jason Anderson, Ken Roczen, Marvin Musquin, Ryan Villopoto, Cole Seely, Tyler Bowers, Ryan Sipes, Gared Steinke, Ronnie Mac, Alex Ray, Pierce Brown, Brandon Hartranft, Adam Enticknap and Brian Moreau.

125CC CLASS

Ryan Morais, Carson Brown, AJ Catanzaro, Jerry Robin, Max Vohland, Joey Crown, Chase Marquier, Carlen Gardner and Jeff Walker.

Uw reacties