GSM Dafy Michelin Yamaha kondigt Maxime Desprey en Xavier Boog aan

GSM Dafy Michelin Yamaha kondigt Maxime Desprey en Xavier Boog aan
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ex-GP rijder Serge Guidetty runt in Frankrijk al geruime tijd één van de topteams. Na enkele jaren van herstructurering heeft GSM Dafy Michelin Yamaha nu twee toppers aangetrokken: Maxime Desprey en Xavier Boog.  Desprey is de regerende Elite MX1 kampioen, terwijl Boog een vaste waarde is in Frankrijk.

Zowel Desprey (ex-Gebben Van Venrooij Kawasaki) als Boog (ex 24MX Honda) zijn ook bij ons welbekend. Met Desprey wordt weer gemikt op de nationale MX titel. Daarnaast komt de tweevoudige ‘Prins van SX Parijs/Lille’ deze winter ook uit in de SX Tour. Volgend seizoen vervolgt hij ook in supercross (SX Tour & Pro Hexis) na het outdoor seizoen.


Boog, vijfvoudig Frans Elite kampioen, zal net zoals dit jaar deelnemen aan verschillende nationale en internationale wedstrijden. Verder staan er enkele 24MX Tour wedstrijden om het Franse Elite kampioenschap op zijn programma. Om zijn ervaring door te geven aan anderen wordt Xavier ook ingezet als coach in het begeleidingsprogramma van Serge Guidetty. Boog zal op die manier jonge rijders begeleiden tijdens hun EK wedstrijden en les geven tijdens stages.

Tot slot staat GSM Dafy Michelin Yamaha dicht bij een overeenkomst met een SX1 toprijder. Wordt vervolgd!


Foto’s: MX july

 

Uw reacties