X

Monster Energy en Kawasaki Racing Team vernieuwen hun partnerschap!

Monster Energy is sinds 2014 de belangrijkste partner van het team en zelfs na een seizoen met veel blessures, verlengde het Amerikaanse bedrijf zijn contract voor de toekomst. Zowel Romain Febvre als Clément Desalle zijn al een lange tijd Monster-atleten en hebben de afgelopen seizoenen geweldige resultaten behaald met vijftien Grand Prix-overwinningen en dertig heat-overwinningen. Volgend seizoen zullen zij voor het eerst in hun carrière teamgenoten zijn en hun ervaring en inspanningen bundelen om het team de beste resultaten te bieden.

Mitch Covington (Monster Energy vicepresident sportmarketing): “We zijn verheugd om weer samen te werken met onze langdurige partner KRT. Het was een moeilijk jaar met blessures, maar het gebeurt nou eenmaal. Helaas maakt het deel uit van de sport als je rijders hebt die gepassioneerd zijn over de sport en echt doen wat nodig is om te winnen. Wij zijn al lang betrokken in de sport en wij begrijpen dat. Wij hopen op een blessurevrij seizoen volgend jaar. We zijn erg enthousiast voor Romain om in de Monster-familie te blijven. De overstap van het ene Monster-team naar het andere moet een heel soepele overgang zijn. Romain is al lang een kampioen voor ons merk en we wensen hem het beste in zijn nieuwe team. Het is een zeer sterk team met Romain en Clément. We hebben twee van de meest ervaren rijders in de serie, allebei zijn ze erg snel en we hebben hoge verwachtingen van beide.”

Thierry Chizat Suzzoni (KRT-teameigenaar): “Sinds 2014 werken we samen met Monster Energy en we zijn erg blij om door te kunnen gaan met zo’n gerenommeerde partner die een zeer sterk imago heeft in de motorsport. Het is een zeer langdurige partner die ons met grote loyaliteit volgt, zelfs in moeilijke periodes zoals we dit seizoen hadden. We zijn momenteel bezig om Clément en Romain, die al vele jaren Monster-atleten zijn, voor te bereiden op volgend seizoen. Elke dag werken we hard om ons klaar te maken voor 2020, we verwachten een geweldig seizoen.