Acht Nederlandse motorrijders naar de Dakar Rally

Acht Nederlandse motorrijders naar de Dakar Rally
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de 42e Dakar Rally staan er acht Nederlandse motorrijders aan de start. Op 5 januari gaan zeven Nederlandse heren en een dame van start in Jeddah met als doel de finish in Qiddiyah. De totale lengte van de rally is bijna 7.800 kilometers waarvan zo’n 5.000 kilometer getimed! De rally zal gaan over twaalf etappes en die zullen stuk voor stuk lood zwaar zijn. Onder de deelnemers zien wij een debutant, de Brabander Olaf Harmsen gaat voor de eerste aan dit avontuur beginnen.

De route van de Dakar Rally 2020:

Nederlandse deelnemers.
37 Paul Spierings Husqvarna
40 Edwin Straver KTM
54 Mirjam Pol Husqvarna
93 Guillaume Martens KTM
96 Wesley Pittens Yamaha
115 Olaf Harmsen KTM
124 Martien Jimmink Husqvarna
146 Gerben Lieverdink KTM

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties