Chad Reed: 2020 wordt mijn laatste jaar!

Chad Reed: 2020 wordt mijn laatste jaar!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Australiër heeft bevestigd dat 2020 zijn laatste seizoen zal zijn en dat hij zijn helm daarna aan de wilgen hangt. De SX-specialist heeft een geweldige carrière achter de rug en er waren twijfels of hij in staat zou zijn om het AMA Supercross-kampioenschap voor het komende seizoen te rijden, maar verwacht wordt dat hij de steun van Mountain Motorsports zal krijgen. Reed brak nog maar drie weken geleden twee ribben maar zal dit weekend toch kunnen starten in de AUS-X Open Supercross te Melbourne.

Anaheim 1 wordt zijn 250ste start in een Supercross-race en dat is een opmerkelijk hoog getal. Chad Reed zal er dan ook een carrière hebben opzitten van iets meer dan 20 jaar. “Het doel is om te gaan racen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat werken….. We zijn bezig om voldoende sponsors te vinden voor deze laatste campagne. Ik ben enthousiast. 2020 wordt mijn laatste seizoen, dus het is een belangrijk seizoen. Ik ben opgewonden“, aldus Reed.

Dit bericht bekijken op Instagram

I’m excited for today’s @sxopensupercross race in the amazing @marvelstadium.au in @visitmelbourne I’ve long dreamed of Australian SX to be in this setting Tonight will be my final SX race in Australia as a full time professional racer 2020 will complete my Motorcycle racing career 🙌🏻 So here’s to a great night 👊🏽😍

Een bericht gedeeld door Chad Reed (@crtwotwo) op

Uw reacties