Darian Sanayei keert terug naar de USA!

Darian Sanayei keert terug naar de USA!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door de leeftijdslimiet van het FIM wereldkampioenschap MX2 moet Darian Sanayei in 2020 de overstap maken naar de MXGP. De Amerikaan tekende in 2018 een twee-jarig contract met Dixon Racing, voor het Britse team zou hij dus gaan uitkomen in de MXGP! Dit gaat echter niet gebeuren, Sanayei gaat terug naar de USA om daar als prive-rijder uit te komen in het Monster Energy AMA Supercross Championship West Coast. De 23-jarige crosser krijgt steun van Monster Energy en Pro Circuit waardoor hij de beschikking krijgt over goed materiaal. Het kampioenschap begint al in januari, tijdens wedstrijden in Frankrijk, Australie en Nieuw-Zeeland zal de crosser zich voorbereiden op de komende titelstrijd!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #RaceKawasaki

Uw reacties