X

Husqvarna presenteert concept tourmotor in Milaan!

Husqvarna onthulde vandaag niet minder dan tien opwindende modellen tijdens de 2019 EICMA-motorshow in Milaan. Eentje van die tien is een concept van een tourmodel. Met de NORDEN 901 twee-cilinder onderstreept Husqvarna het engagement voor de on-roadsector. Het is voor het eerst dat het merk een dergelijk model voorstelt aan het grote publiek.

De NORDEN 901 is groot nieuws op de EICMA-beurs. De motor is een dynamische en veelzijdige kilometervreter en biedt een evenwicht tussen praktische toegankelijkheid en comfort voor de moderne reiziger.



Het concept is er één van een avontuurlijke toermotor met een geavanceerde rijdersergonomie met hoge prestaties op basis van een jarenlange opgebouwde rallyervaring. Het design is opvallend en modern. Het is een veelzijdig concept voor lange afstanden en levert zowel uitstekende prestaties op straat als offroad. Zijn laag gewicht en vermogensafgifte zijn er om een veelzijdig en toegankelijk pakket te kunnen aanbieden aan veeleisende motorrijders. De Husqvarna NORDEN 901 heeft erg brede rijeigenschappen en slimme hoogwaardige moderne apparatuur aan boord voor dagelijks woon-werkverkeer, uitgebreide avonturen en alles daartussenin.

Technische Highlights

  • Slanke en lichte tour-motorfiets
  • 889,5 cc parallell twin-blok speciaal afgestemd voor avontuurlijk gebruik
  • Perfecte balans tussen offroad-prestaties en toervermogen
  • 21″ voorwiel, 18″ achterwiel
  • Comfortabele ergonomie en eenvoudige bediening
  • Hoogwaardige WP-veringscomponenten

Foto: Husqvarna Motorcycles