Julien Bill terug van weggeweest!

Julien Bill terug van weggeweest!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Julien Bill maakt zijn comeback als actief motocross racer. Dit nieuws melde Bill onlangs zelf via zijn Instagram-pagina. Bill zal zich komend seizoen samen met het MX-Academy Honda team (Het team waar ook Nick Triest voor zal uitkomen) gaan richten op het Zwitsers en Spaans MX2 kampioenschap. Eerder in zijn Carrière was Bill al succesvol in het WK MX3, waar hij in 2011 nog de wereldtitel wist te veroveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⚠️💥 BOOM 💥⚠️ I’M BACK 💪🏼 ————————————————- 🇬🇧 Glad to announce I’m back to racing. Motocross is my life and I’m very happy for this opportunity. I will race both Swiss Championship and Spanish championships. 🇨🇭Fier d’annoncer que je suis de retour à la compétition. Le motocross c’est ma vie et je suis très heureux de cette opportunité. Je roulerais tant en championnat Suisse qu’en championnat d’Espagne. 🇪🇸 Orgulloso de anunciar mi regreso a la competición. El motocross es mi vida y estoy muy feliz con esta oportunidad. Tanto en campeonatos de España que en Suiza.

Een bericht gedeeld door Julien Bill☝🏼 (@julienbill) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties