Justin Starling en Brian Hsu zegevieren in Zuidbroek!

Justin Starling en Brian Hsu zegevieren in Zuidbroek!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De tweede dag van de KNMV Dutch Supercross in Zuidbroek is gewonnen door Boris Maillard. De Fransman wist in de slotfase van de finale Justin Starling te verassen. De Amerikaan is wel de nieuwe ‘King of Zuidbroek’ want hij wist beide dagen als tweede te finishen. Achter Maillard en Starling werd Greg Aranda derde in de Eurohal. Tyler Bowers won de eerste dag maar kwam deze dag niet aan de finish. De Amerikaan kende geen beste start maar hij kwam sterk terug naar de vijfde plaats toen hij zijn motor stil remde en de wedstrijd verliet.

In de SX2 ging Brian Hsu opnieuw als winnaar over de finish. Kevin Moranz heeft de eerste helft van de finale de tweede plaats in handen maar hij maakt een foutje. Hierdoor ziet de Amerikaan Calvin Fonvielle en Anthony Bourdon passeren. Even later volgt ook Pierre Lozzi, wanneer Moranz de vierde plaats terug wil pakken gaat de Suzuki-rijder in de fout. Ook deze tweede dag stonden er helaas geen Laaglanders in de finales!

Uitslagen KNMV Dutch Supercross; Zuidbroek, NL:
Zondag
SX1:
1 Boris Maillard F Suzuki
2 Justin Starling USA Suzuki
3 Greg Aranda F Kawasaki
4 Ryan Breece USA Yamaha
5 Fabian Izoird F Kawasaki
6 Carlen Gardner USA Honda
7 Julien Lebeau F Kawasaki
8 Thomas Ramette F Suzuki
9 Filip Neugebauer CZ Kawasaki
10 Charles Lefrancois F Suzuki
11 Angelo Pellergini I Honda
12 Tyler Bowers USA Kawasaki

SX2:
1 Brian Hsu D KTM
2 Calvin Fonvielle F Kawasaki
3 Anthony Bourdon F Honda
4 Pierre Lozzi F Husqvarna
5 Hakon Fredriksen Nor Yamaha

Alle uitslagen zijn HIER te vinden op Speedhive!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties