Zach Osborne niet naar Supercross Parijs!

Zach Osborne niet naar Supercross Parijs!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Via zijn Instagram-account maakte de motorcrosser vandaag bekend dat hij dit weekend niet zal deelnemen aan de Paris Supercross. Osborne had de laatste maanden flink last van nierstenen. Er moeten er een aantal verwijderd worden waardoor hij een paar dagen out zal zijn. Hij vind het jammer dat hij niet kan meedoen in Parijs maar kijkt uit naar een deelname volgend jaar.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Little update for you guys as I was supposed to be racing @supercross_de_paris but unfortunately the plan has changed. I’ve had some issues with kidney stones over the past few months and I have to have some taken out that will see me have to have a few days off the bike. I’m sorry to the fans and all the people attending the race this weekend but I’m sure it will still be an awesome race and time as always. Hopefully I will have the opportunity to come next year!

Een bericht gedeeld door Zach Osborne (@zacho_16) op

Uw reacties