De No Fear Energy Cup krijgt een vervolg in 2020!

De No Fear Energy Cup krijgt een vervolg in 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag heeft de MON en No Fear Energy bevestigt dat de No Fear Energy Cup in 2020 een vervolg zal krijgen. De samenwerking is met een seizoen verlengt en dat betekend dat de MON Licentiehouders van de MX Open Inters en MON Nationalen/Inters MX2 in een kampioenschap tegen elkaar gaan uitkomen. Wie is de snelste amateur van Nederland? Dit jaar wist Eric Leijtens de titel te pakken, de KTM-rijder wist te winnen voor zijn schoonbroer Dylan van Veghel, Jacky Tausch, Davey Janssen en Jarno Derks. Zij krijgen 15 december aanstaande in Boekel een mooie cheque uitgereikt! De kalender van deze wedstrijden en het volledige reglement zal later bekend worden gemaakt!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: No Fear Energy

Uw reacties